Frigarui cu legume

Printeaza

O reteta de frigarui cu legume din: ceafa de porc, ardei gras, ceapa, cimbru, ulei, pudra de usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 600 g ceafa de porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntit
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita rasa pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 8 bete frigarui

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, scurgeţi-o de apă şi ştergeti-o. Tăiati-o în bucăţele de aproximativ 3cm.

Puneţi bucăţile într-un castron şi turnaţi peste ele uleiul şi presărati-le cu cimbru, pudra de usturoi, sare şi piper.

Amestecaţi-le bine.

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în sferturi. Curăţaţi ardeii de cotoare şi seminţe, apoi tăiaţi-i în felii egale, ca mărime, cu ceapa şi carnea.

Puneţi alternativ, pe beţele de frigărui, bucăţele de carne, ardei şi ceapă.

Puneţi frigăruile astfel pregătite pe grătarul încins şi frigeti-le până ce carnea este bine pătrunsă şi se rumeneşte frumos pe toate părţile.

Serviţi frigăruile fierbinţi, câte 2 la o porţie.

Frigarui cu legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui de legume cu sos pesto

Frigarui de legume cu pesto

Frigarui de legume cu pesto din: dovlecei, ardei, rosii cherry, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare. Ingrediente:  2 dovlecei, feliati 1 ardei galben, taiat bucati 1 ardei roșu, taiat bucati 1 ardei portocaliu, taiat bucati 10-12 roșii cherry 1/3 cană sos pesto 2 linguri ulei de masline sau […]

 

Frigarui de legume cu rozmarin

Frigarui de legume cu rozmarin

Frigarui de legume cu rozmarin din: porumb, dovlecei, rosii, ardei, rozmarin, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 2 ştiuleţi de porumb 2 dovlecei 2 ardei graşi 4 roşii 2 crenguţe rozmarin 50 ml ulei 1 ceapă sare si piper   Mod de preparare: Se taie bucăţi cât mai egale porumbul, dovleceii, ceapa şi ardeii graşi. Se înfig pe […]

 

Frigarui de legume cu sos pesto

Frigarui reci cu legume

Frigarui reci cu legume din: ulei, usturoi, verdeturi, rosii, ardei, telemea, bacon, dovlecei, apio. Ingrediente: Pentru marinadă: 125 ml ulei de măsline 2 căţei de usturoi zdrobiţi 50 g verdeţuri amestecate, după gust 6 roşii tăiate fin 25 ml zeamă de lămâie Pentru salată: 200 g telemea cubuleţe 200 g bacon cubuleţe 1 dovlecel mare […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.