Frigărui la cuptor

Printeaza

Frigărui la cuptor 

Ingrediente:Frigarui la cuptor

  • 1 piept de pui
  • 300 g cârnaţi mici
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 3 roşii
  • 4-5 ciu­perci
  • 1 ceapă
  • 2 gogoşari
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • muştar
  • măghiran
  • vin alb
  • ţepuşe speciale

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui felii, apoi le baţi cu ciocanul de şniţele până se subţiază. Cureţi ardeii şi gogoşarii de cotoare, ceapa de foi şi speli bine vânătă, dovlecelul, roşiile şi ciupercile.

Le tai apoi felii sau rondele, după cum îţi place. Ungi feliile de pui cu muştar, aşezi pe fiecare o ciupercă, fâşii de ardei sau un câmat, după cum îţi place. Rulezi şi le pui pe ţepuşe.

Pui apoi alternativ ron­dele de vinete, felii de roşii, bucăţi de ardei şi câmaţi. După ce ai făcut toate frigăruile, le aşezi într-o tavă de aragaz, le stropeşti cu ulei, vin alb, presari sare şi condimente după gust şi le dai la cuptor pentru 30-35 de minute.

Frigărui la cuptor

Frigarui la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.