Frigarui de vitel, momite cu andiva brezata

Printeaza

 Frigarui de vitel, momite cu andiva brezata

Ingrediente:Frigarui de vitel, momite cu andiva brezata

  • 12 frigărui
  • 600 g carne de viţel
  • 300 g momiţe opărite
  • 250 g piept afumat
  • 300 g bureţi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • andive

 

Mod de preparare:

Carnea şi momiţele se taie bucăţi egale. Pieptul afumat se taie pătrate subţiri şi bureţii se taie bucăţi.

Se înfig intercalate pe frigărui, se dă sare, piper, puţin cimbru şi se frig pe grătar 8-10 minute.

Se servesc cu andivă brezată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As incerca momite cu andive. Sunt curioasa cum sunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.