Frigarui de pui tandoori

Printeaza

Frigarui de pui tandoori din: pulpe de pui, iaurt, tandoori, suc de lamaie, salata, cartofi.

Ingrediente:

  • 100 ml iaurt grecesc
  • 40 ml pastă tandoori
  • 15 ml suc de lămâie
  • 4-6 pulpe de pui sau 3 piepţi de pui
  • salată verde şi roşioare
  • cartofi raşi, prăjiţi, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Mixează iaurtul cu pasta tandoori şi sucul de lămâie. Taie carnea în bucăţi de mărimea unei îmbucături şi pune-le într-un bol.

Toarnă amestecul de iaurt, acoperă şi lasă la frigider cel puţin 2 ore sau peste noapte.

Infige carnea pe beţe de frigărui. Stropeşte o tavă de copt cu ulei de floarea-soarelui şi pune frigăruile în tavă. Coace-le în cuptorul fierbinte, sub gril, timp de 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc şi carnea s-a pătruns.

Serveşte cu salată, roşii şi chipsuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.