Frigarui de pui cu sos picant

Printeaza

Frigarui de pui cu sos picant din: patrunjel, coriandru, busuioc, ulei, usturoi, ceapa, ardei iute, otet, suc de lamaie, sare de mare, pulpe de pui, ceapa rosie, rosii cherry.

Ingrediente sos: Frigarui de pui cu sos picant

  • ½ ceasca pătrunjel
  • 1 ceasca coriandru
  • ½ cana de busuioc
  • 6 linguri de ulei
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 2 linguri de ceapă tocată
  • 1 ardei iute fara seminte, tocat
  • 1 lingură oțet sau suc de lămâie
  • ½ lingurita sare de mare

Ingrediente frigarui de pui:

  • 1 kg pulpe de pui fara os, cuburi
  • 1 ceapă roșie
  • 20 roșii cherry

 

Mod de preparare:

Tocati toate ierburile împreună, amestecati cu restul ingredientelor de sos si pastrati deoparte.Puneti carea de pui intr-un bol si adaugati ½ cana de sos, se amestecă pentru a se combina si dati la frigider timp de cel puțin 1 oră.

Infigeti carnea, alternand cu legume, pe frigaruile inmuiate in apa.

Preincalziti gratarul la foc mare. Dati focul al mediu si asezati frigaruile pe gratar. Rumeniti 8-10 minute.Lasati sa se odihneasca si serviti calde cu restul de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.