Frigarui de pui cu sos iute

Printeaza

Frigarui de pui cu sos iute din: ulei, pasta de curry, pasta de ardei iute, piept de pui, sos de arahide, lamaie, coriandru.

Ingrediente: Frigarui_de_pui_cu_sos_iute

  • 2 linguri cu ulei vegetal
  • 2 linguri cu pastă de curry
  • 1 linguriţă cu pastă de ardei iute
  • 6 piepţi de pui fără piele şi os
  • 12-20 beţe pentru frigărui

Ingrediente pentru sos:

  • 4 linguri cu sos de arahide
  • 2 linguriţe cu pastă de ardei iute
  • felii de lămâie
  • coriandru proaspăt

Mod de preparare:

Intr-un castron mare amestecă uleiul cu pasta de curry şi pasta de ardei iute. Taie pieptul de pui în fâşii de 2,5 cm grosime. Unge carnea cu amestecul de curry şi las-o astfel la marinat, timp de 1-3 ore.

Ia beţele şi udă-le cu apă. Infige câte 2 bucăţi de pui pe fiecare băţ, pe lungime, având grijă ca vârful băţului să fie acoperit. Frige carnea pe grătar sau în tavă timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când s-a rumenit bine şi s-a pătruns suficient.

Prepară un sos din sosul de arahide şi pasta de ardei iute. Serveşte frigăruile cu sos, felii de lămâie şi decorate cu coriandru.

Frigarui de pui cu sos iute

Frigarui_de_pui_cu_sos_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.