Frigarui de pui cu lemongrass

Printeaza

Frigarui de pui cu lemongrass din: file de pui, usturoi, ceapa, zahar, sos de peste, ulei, unt, lapte de cocos, sos de chili, lemongrass.

Ingrediente:Frigarui de pui cu lemongrass

  • 500 g file de piept de pui
  • 1 căpăţână de usturoi
  • o ceapa mică
  • 2 linguri de zahăr
  • 2 linguri sos de peşte (de ciuperci, de stridii)
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 100 ml lapte de cocos
  • 1 lingură sos de chilii
  • 1 lingură lemmon grass

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui fâşii subţiri, de aproximativ un centimetru şi se trec prin beţişoarele de frigărui. Se omogenizează restul de ingrediente şi se pun în amestecul obţinut frigăruile.

Se pun la prăjit pe un grătar de cărbuni.

Se servesc direct de pe beţigaşe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.