Frigărui de pui cu legume

Printeaza

Frigărui de pui cu legume

Frigărui de pui cu legume

Ingrediente:

  • 250 g cuşcuş
  • o ceapă
  • două piepturi de pui
  • doi ardei graşi verzi
  • doi ardei graşi roşii
  • un ardei capia
  • 200 g fasole verde
  • un morcov
  • 100 g porumb
  • o linguriţă de boia dulce
  • coriandru.
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • iaurt gras

Preparare:

Piepturile de pui se dezosează, se spală şi se taie cuburi. Ardeii graşi se spală, se taie cuburi şi se pun într-un castron.

Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se taie rondele subţiri şi se pune pe o farfurie. Fasolea verde se fierbe în apă cu sare, apoi se pune într-o strecurătoare.

Pe frigărui de lemn se înfig alternativ carne de pui, cuburi de ardei şi felii de ceapă. Se ung cu ulei, se presară sare, piper şi boia dulce, se aşază pe un grătar încins şi se frig.

Intr-o cratiţă se încinge puţin ulei, se pune morcovul, ardeiul capia tăiat fîşii, fasolea verde, boabele de porumb, sare şi piper. Se prăjesc zece minute la foc mic şi se amestecă bine cu coriandru tocat.

Cuşcuşul se opăreşte cu apă caldă, se condimentează, se serveşte alături de frigăruile de pui şi legumele prăjite.

Se servesc calde, simple sau cu iaurt gras amestecat cu coriandru tocat.

Frigărui de pui cu legume

Frigărui de pui cu legume.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Chiar azi am facut frigarui de pui. Foarte buni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.