Frigarui de pui cu ierburi si scortisoara

Printeaza

Frigarui de pui cu ierburi si scortisoara din: piept de pui, chimen, oregano, cimbru, scortisoara, lamai, ulei, sare, piper.

Frigarui_de_pui_cu_ierburi_si_scortisoara

Ingrediente:

  • un piept de pui
  •  o linguriţă chimen
  •  o linguriţă oregano uscat
  •  o linguriţă cimbru
  •  o linguriţă scorţişoară
  •  sucul a două lămâi
  •  o lingură ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea de pui se spală cu jet de apă rece si se usucă bine pe un prosop absorbant de bucătă­rie. Apoi, carnea se taie cuburi si se pune într-un castron.

Se adaugă condimentele si sucul de lămâie, uleiul si se amestecă foarte bine, după care se dă la rece pentru aproximativ 60 de minute.

Beţele de frigărui se înmoaie în apă, dacă sunt din lemn, si apoi se înfig bucăţile de carne condimentată de pui. Se asază pe grătarul bine încins aproximativ 10 minute, întorcându-le periodic.

Frigarui de pui cu ierburi si scortisoara

Frigarui_de_pui_cu_ierburi_si_scortisoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.