Frigarui de pui cu dovlecel si ardei gras

Printeaza

Frigarui de pui cu dovlecel si ardei gras din: piept de pui dezosat, ceapa, dovlecel, ardei grasi, rosii, ceapa verde, ulei, sare, piper, cimbru verde, fulgi de ardei iuti.

 

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 500 g rosii
  • 3 fire ceapa verde

pentru sos:

  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru verde
  • fulgi de ardei iuti

 

Mod de preparare:

Speli toate legumele, le cureţi şi le tai în bucăţi potrivite, inclusiv ceapa verde.

Speli carnea, o tamponezi cu şervete absorbante şi o tai în bucăţi.

Pregăteşti grătarul şi frigăruile. Dai toată carnea şi legumele prin uleiul amestecat cu sare, piper, fulgi de ardei iuţi şi cu cimbru.

Alternezi cuburile de carne cu bucăţile de legume pe fiecare frigăruie, după gust.

Pui frigăruile pe grătar şi le laşi să se facă pe ambele părţi până se pătrunde carnea.

Le serveşti calde, ca atare sau cu garnitură ori o salată.

 

Frigarui de pui cu dovlecel si ardei gras

Frigarui_de_pui_cu_dovlecel_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.