Frigarui de pui cu ciuperci si dovlecel

Printeaza

Frigarui de pui cu ciuperci si dovlecel din: ciuperci, rosii, dovlecel, piept de pui, rozmarin, sare, piper, pulpe inferioare de pui.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_ciuperci_si_dovlecel

  • 10-12 ciuperci de dimensiune medie
  • 3-4 roşii
  • 2 dovlecei
  • 2 bucăţi piept de pui
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 4-5 pulpe inferioare de pui

Mod de preparare:

Pui pe foc o cană de apă, iar când clocoteşte, adaugi o linguriţă de condiment de legume. Opăreşti cu supa ciocănelele crestate şi le păstrezi 1 oră acoperite.

In beţele din bambus pentru frigărui, înfigi legumele şi bucăţile de piept de pui, condimentezi cu rozmarin, sare şi piper şi le frigi pe grătarul uns, împreună cu carnea de pui, câte 5-6 minute pe flecare parte.

Poţi să serveşti frigăruile atât calde, cât şi reci.

Frigarui de pui cu ciuperci si dovlecel

Frigarui_de_pui_cu_ciuperci_si_dovlecel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.