Frigarui de pui aromate

Printeaza

Frigarui de pui aromate din: file de pui, branza de vaci, turmeric, curry, piper, boia de ardei, coriandru, busuioc, sare, piper, salata iceberg, ulei de masline, otet de cidru de mere.

Ingrediente: Frigarui_de_pui_aromate

  • 400 g file de pui
  • 300 g brânză de vaci slabă
  • turmeric
  • curry
  • piper
  • boia de ardei
  • coriandru proaspăt
  • busuioc
  • sare şi piper
  • 200 g salată iceberg
  • ulei de măsline
  • oţet de cidru de mere

Mod de preparare:

Taie file-urile de pui în bucăţi mici şi împarte-le în trei părţi egale, apoi montează-le pe beţe de frigărui.

Prepară trei marinate diferite, fiecare cu 100 g brânză de vaci plus, 1 linguriţă de turmeric şi 1 linguriţă de curry, sare şi piper; piper şi 2 linguriţe de boia de ardei; 3 tulpini de coriandru, busuioc, sare şi piper.

Ţine frigăruile câte 5 minute în fiecare dintre cele 3 marinate, apoi prăjeşte-le într-o tigaie în care ai pus ulei de măsline.

Prepară salata astfel: spală şi scurge salata iceberg. Taie-o în fâşii. Prepară un dressing uşor din 2 linguri cu ulei, 2 linguri cu apă, 1 lingură cu sare, oţet şi piper. Stropeşte salata cu acest sos. Serveste frigaruile cu salata.

Frigarui de pui aromate

Frigarui_de_pui_aromate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.