Frigarui de pui aromate
PrinteazaFrigarui de pui aromate din: file de pui, branza de vaci, turmeric, curry, piper, boia de ardei, coriandru, busuioc, sare, piper, salata iceberg, ulei de masline, otet de cidru de mere.
- 400 g file de pui
- 300 g brânză de vaci slabă
- turmeric
- curry
- piper
- boia de ardei
- coriandru proaspăt
- busuioc
- sare şi piper
- 200 g salată iceberg
- ulei de măsline
- oţet de cidru de mere
Mod de preparare:
Taie file-urile de pui în bucăţi mici şi împarte-le în trei părţi egale, apoi montează-le pe beţe de frigărui.
Prepară trei marinate diferite, fiecare cu 100 g brânză de vaci plus, 1 linguriţă de turmeric şi 1 linguriţă de curry, sare şi piper; piper şi 2 linguriţe de boia de ardei; 3 tulpini de coriandru, busuioc, sare şi piper.
Ţine frigăruile câte 5 minute în fiecare dintre cele 3 marinate, apoi prăjeşte-le într-o tigaie în care ai pus ulei de măsline.
Prepară salata astfel: spală şi scurge salata iceberg. Taie-o în fâşii. Prepară un dressing uşor din 2 linguri cu ulei, 2 linguri cu apă, 1 lingură cu sare, oţet şi piper. Stropeşte salata cu acest sos. Serveste frigaruile cu salata.
Frigarui de pui aromate
Pofta buna!