Frigarui de porc cu ciuperci si fasole verde

Printeaza

Frigarui de porc cu ciuperci si fasole verde din: carne de porc, sare, piper, felina, ceapa, fasle verde, ciuperci, ou, sos de soia, sos Worcestershire, făină de grâu câmău, mălai, drojdie uscata.

Frigarui de porc cu ciuperci si fasole verde

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 fir de telină
  • 1/2 ceapă
  • puţină fasole verde
  • 50 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 lingură de sos de soia
  • sos Worcestershire

Pentru aluat:

  • 300 g făină de grâu câmău
  • 30 g mălai
  • 1 praf de drojdie uscata
  • 1 ou

Mod de preparare:

Se toacă carnea de porc şi ţelina, se taie mărunt ceapa, se taie fasolea şi ciu­percile în bucăţi mici.

Se amestecă toate aceste ingrediente împreună cu un op întreg şi o linguriţă de sos de soia, în care s-au pus câteva picături de sos Worcestershire.

Se prepara un aluat subţire amestecându-se faina şi mălaiul cu drojdia şi un ou bătut.

Se formează perişoare cu carnea asezonată, se bagă m aluat şi se înşiră pe beţişoarele de bambus.

Se aşează crude pe un platou şi acesta se pune pe o masă, alături de brasero: fiecare invitat îşi va face frigăruia după cum doreşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.