Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta

Printeaza

Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta din: ceafă de porc, ulei de masline, ceapa, parmezan, menta, usutroi, lamaie, ardei gras roşu, sare, piper alb macinat.

Frigarui_de_porc_cu_ardei_gras_si_pesto_de_menta

Ingrediente:

  • 500 g ceafă de porc
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapă mare
  • 50 g parmezan
  • 1 legătură mentă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lămâie
  • 1 ardei gras roşu
  • sare, piper alb măcinat

Mod de preparare:

Speli carnea şi o usuci cu şerveţele absorbante. Tai apoi carnea în cubuleţe şi presari pe ele sare şi piper. Cureţi ceapa şi ardeiul gras şi le tai în pătrăţele de mări­mea cărnii.

In beţele de bambus pentru frigărui, în prealabil hidratata, înfigi alternativ bucăţele de carne, ceapă, ardei. Stropeşti frigăruile cu ulei şi le pui pe grătarul încins, până se rumenesc.

Toci menta şi pătrunjelul şi le pisezi împreună cu ustu­roiul, sarea şi piperul. Le amesteci apoi cu zeama de lămâie şi parmezanul ras. Serveşti frigăruile calde, cu sosul pesto.

Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta

Frigarui_de_porc_cu_ardei_gras_si_pesto_de_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.