Frigarui de miel si porc

Printeaza

Frigarui de miel si porc din: ulei, patrunjel, coriandru, boia, ceapa, usturoi, carne de miel, file de porc.

Ingrediente:Frigarui_de_miel_si_porc

  • 75 ml ulei de măsline
  • 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
  • 1 lingură de coriandru tocat mărunt
  • 1 linguriţă de boia de ardei iute
  • 2 cepe tocate
  • 2 căţei de usturoi tocaţi
  •  câte 300 g carne de miel şi file de porc

 

Mod de preparare:

Uleiul se amestecă cu pătrunjelul, cu coriandrul şi cu boiaua. Se adaugă ceapa şi usturoiul.

Se taie carnea cubuleţe şi se lasă peste noapte în frigider la marinatîn amestecul de mirodenii. Se scoate din marinadă şi se înşiră pe frigăruile din lemn umezite în prealabil.

Se preîncinge grătarul. Frigăruile se gătesc circa 1-2 minute pe fiecare parte, stropindu-se regulat cu marinada.

Se servesc cu salsa.

Frigarui de miel si porc

Frigarui_de_miel_si_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.