Frigarui de miel cu legume
PrinteazaFrigarui de miel cu legume
- 1/2 kg carne (pulpă) de miel
- o bucată mică de şuncă afumată
- 1 ardei
- 1 ceapă
- usturoi
- condimente
- sare
Mod de preparare:
Tai camea şi şunca în bucăţi potrivite. Legumele le cureţi şi le tai în felii ceva mai mari. Condimentezi şi sărezi camea de miel după gust şi o laşi într-un vas să se pătrundă. în acest timp pregăteşti grătarul şi beţele de lemn sau metal în care vei înfige frigăruile.
Infigi pe frigăruie o bucată de came, apoi urmează o bucăţică de şuncă, una de ceapă, ardei şi tot aşa până ai pus totul. Ici, colo înfigi câte un grăunte mare de usturoi.
Aşezi frigăruile pe grătar şi le rumeneşti bine-bine, întorcând pe toate părţile. Vor ieşi foarte gustoase şi aromate
Pofta buna!