Frigarui de miel cu ardei si ceapa

Printeaza

Frigarui de miel cu ardei si ceapa din: pulpa de miel, lamaie, ulei de masline, usturoi, rozmarin, ardei, rosii, lipii, iaurt, sos de ardei iute, rosii, castraveti.

Ingrediente: Frigarui_de_miel_cu_ardei_si_ceapa

  • 1 pulpa de miel, dezosata, cuburi
  • 1 lamaie, zeama scursa, tocata grosier
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 mana fire de rozmarin, tocat
  • 3 ardei verzi, taiati in bucati late
  • 2 cepe rosii, taiate in semirondele late

Ingrediente pentru servire:

  • lipii incalzite
  • iaurt
  • sos de ardei iute
  • rosii si castraveti, tocate

Mod de preparare:

Combină carnea de miel cu lamaia, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul si rozmarinul. Asezoneaz-o bine. Acoper-o cu folie si tine-o la frigider cateva ore sau, daca e posibil, peste noapte.

Aranjeaza cuburile de carne pe frigari lungi din metal sau lemn, alternandu-le cu ardei si ceapa.

Incinge gratarul, pune frigaruile de miel pe gratar si lasa-le 5 minute, pana se rumenesc bine pe o parte. Intoarce-le pe cealalta parte si gateste-le inca 5-10 minute.

Lasa frigaruile deoparte cateva minute inainte de a le servi cu lipii, iaurt, sos de ardei iute, rosii si castraveti.

Frigarui de miel cu ardei si ceapa

Frigarui_de_miel_cu_ardei_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.