Frigărui de legume la gratar

Printeaza

Frigărui de legume la gratar

Ingrediente:Frigărui de legume la gratar

  • 3 ardei graşi (gal­beni şi roşii)
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1 căpăţână de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legu­mele, apoi tai ardeii şi ceapa în patru, iar roşiile şi dovleceii rondele.

Infigi alternativ pe fiecare vergea pentru frigărui: 1 felie de erdei, 1 foaie de ceapă, 1 rondea de dovlecel, 1 căţel de usturoi, 1 felie de roşie.

După ce ai făcut toate frigăruile, pre­sari peste ele sare şi piper după gust şi le aşezi pe grătar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.