Frigarui de legume cu pesto

Printeaza

Frigarui de legume cu pesto din: dovlecei, ardei, rosii cherry, sos pesto, ulei de masline, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare.

Ingrediente: Frigarui de legume cu pesto

  • 2 dovlecei, feliati
  • 1 ardei galben, taiat bucati
  • 1 ardei roșu, taiat bucati
  • 1 ardei portocaliu, taiat bucati
  • 10-12 roșii cherry
  • 1/3 cană sos pesto
  • 2 linguri ulei de masline sau unt topit
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Într-un castron mare, se combina pesto, uleiul de măsline sau unt, zeama de lamaie si coaja de lamaie. Se adauga sare, dupa gust.
Amestecati foarte bine.

Adaugati legumele și amestecati. Lasati la marinat. Se incalzeste gratarul. Infigeti legumele pe frigarui si asezati pe gratar. Rumeniti pe toate partile timp de aproximativ 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Frigarui de legume cu pesto
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.