Frigarui de creveti cu usturoi si ardei iute

Printeaza

Frigarui de creveti cu usturoi si ardei iute din: tepuse, creveti, usturoi, ardei iute, ulei, sos picant.

Ingrediente:Frigarui_de_creveti_cu_usturoi_si_ardei_iute

  • 8 tepuse din lemn, inmuiate in apa
  • 24 bucati creveti uriasi proaspeti
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 ardei iute, tocat
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri sos picant

 

Mod de preparare:

Pune ţepuşele la înmuiat şi apoi înfige câte 3 creveţi pe fiecare. Combină usturoiul, ardeiul iute şi uleiul şi unge creveţii.

Frige-i la grătarul încins.la temperatură potrivită 1 -2 min pe fiecare parte, până când devin roz şi se ard. Serveşte creveţii cu sos.

Frigarui de creveti cu usturoi si ardei iute

Frigarui_de_creveti_cu_usturoi_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.