Frigarui de berbecut

Printeaza

 

Frigarui de berbecut

Ingrediente:Frigarui de berbecut

  • carne de berbec
  • beţe pentru’frigărui
  • sare
  • o ramură de rozmarin
  • ulei
  • vin

 

Mod de preparare:

Curăţă carnea, spal-o şi tai-o în cubuleţe cu laturile de un centimetru. Inşiră aceste cubuleţe de carne pe o frigare, lăsând goale capetele acesteia, pentru a putea fi aşezată la fript.

Roteşte frigarea la răstimpuri scurte la prima rotire având grijă să presari sare peste carne începând cu cea de-a doua rotire, unge carnea cu un amestec de ulei şi vin, folosindu-te de o măturică din rozmarin.

Poţi servi frigăruile de berbec cu orice tip de sos pentru friptură, cele mai savuroase fiind însă cele care conţin şi usturoi.

Frigarui de berbecut

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.