Frigarui cu mozzarella si rosii

Printeaza

Frigarui cu mozzarella si rosii din: rosii, busuioc, mozzarella, otet, sare, piper, usturoi, ulei de masline, sos pesto.

Ingrediente:Frigarui cu mozzarella si rosii

  • 350 g roşii cherry
  • 1 legătură de busuioc
  • 200 g biluţe de mozzarella
  • 1 lingură de oţet balsamic alb
  • sare
  • piper
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de sos pesto

 

Mod de preparare:

Roşiile cherry se spală şi se şterg, iar busuiocul sespala si se scutură de apă. Mozzarella se lasă la scurs. Roşiile se montează pe frigărui alternativ cu frunze de busuioc şi biluţe de mozzarella.

Pentru vinegretă, se amestecă oţetul balsamic cu sare şi piper proaspăt măcinat. Usturoiul se cojeşte, se zdrobeşte şi se înglobează, de asemenea, în dressing.

Se adaugă apoi uleiul de măsline şi sosul pesto şi se bate totul cu telul. Frigăruile se dau prin vinegretă şi se lasa să absoarbă puţin din aceasta.

Se servesc cu ciabatta.

Frigarui cu mozzarella si rosii

Frigarui cu mozzarella si rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.