Frigarui cu ciuperci, curcan si miere

Printeaza

Frigarui cu ciuperci, curcan si miere din: file de piept de curcan, usturoi, miere fluidă, lamaie verde, verdeaţă tocată (pătrunjel, cimbru, salvie, tarhon), iaurt, ciuperci.

Frigarui_cu_ciuperci_curcan_si_miere

 

Ingredinete:

  • 500 g file de piept de curcan
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 2 linguri miere fluidă
  • coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie verde
  • 3 linguri verdeaţă tocată (pătrunjel, cimbru, salvie, tarhon)
  • 150 g iaurt
  • 300 g ciuperci

 

Mod de preprare:

Se amestecă într-un cas­tron bucăţile de carne cu us­turoi, miere, coajă şi suc de lămâie verde, verdeaţă şi ia­urt.

Se lasă să se marineze 1-2 ore la frigider.

Se adaugă ciupercile în vas. Se înfig pe ţepuşe bucăţi de carne şi ciuperci.

Se să­rează şi se piperează; se frig pe grătarul încins, 8-10 min.

Frigarui cu ciuperci, curcan si miere

Frigarui_cu_ciuperci_curcan_si_miere

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui cu curcan marinat in vin si ciuperci

Frigarui cu curcan marinat in vin si ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, ceapa, ardei grasi rosii, ulei, sare, piper, cimbru, vin alb, usturoi. Ingrediente: 1 kg piept de curcan 500 g ciuperci 1 ceapă 2 ardei graşi roşii 2 linguri ulei sare, piper cimbru 250 ml vin alb 2 căţei de usturoi Mod de […]

 

Frigărui de curcan cu sparanghel

Frigărui de curcan şi ciuperci cu mentă

O reteta delicioasa de frigarui de curcan si ciuperci cu menta din: file de piept de curcan, usturoi, miere, coaja si suc de lamaie verde, menta, iaurt, ciuperci, sare si piper. Ingrediente: 500 g file de piept de curcan, slab 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 linguriţe miere limpede coaja rasă şi sucul de la […]

 

Frigărui cu coriandru şi cartofi falşi

Frigaruie de curcan cu rosii inabusite

Frigaruie de curcan cu rosii inabusite Ingrediente: 4 snitele din piept de curcan 100 g sunca fiarta 300 g rosii cherry 150 g ciuperci champignons 2 linguri ulei de rapita sare piper     Mod de preparare: Spalati carnea bine si uscati-o pe un servet de bucatarie, apoi taiati-o fasii. Asezati sunca peste carne. Pregatiti […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.