Frigarui cu carne de porc

Printeaza

Frigarui cu carne de porc din: pulpa de porc, piper negru, piper rosi, boia dulce, boia iute, dovlecei, ardei, ceapa rosie, cimbru, grasime si whisky.

Ingrediente:Frigarui_cu_carne_de_porc

  • 600 g pulpa de porc
  • sare
  • piper negru si rosu macinat
  • boia dulce si iute
  • 2-3 dovlecei
  • 5 ardei rosii si galbeni
  • 3 cepe rosii
  • 20 ml ulei
  • cimbru proaspat
  • grasime pentru gratar
  • 1-2 lingurite whiksy

 

Mod de preparare:

Se trece bucata de carne printr-un jet de apă, se scurge pe un prosop absorbant şi se taie cubuleţe. Acestea se pun într-un bol şi se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru şi se stropesc cu ulei şi cu whisky. Se amestecă bine, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la macerat, la rece, aproximativ o oră.

Se curăţă între timp ceapa, se taie-felii mari, dovleceii şi ardeii se spală şi se feliază. Toate legumele se pun într-un bol şi se condimentează cu sare şi boia şi se stropesc cu puţin ulei. Se pregătesc între timp beţele de frigărui, se ung cu grăsime şi se încinge grătarul.

Legumele şi carnea se înfig pe beţele de frigărui şi se pun pe grătar. Se răsucesc la intervale mici ca să nu se ardă. După ce s-au făcut, se aranjează pe un platou şi se servesc cu diferite garnituri.

Frigarui cu carne de porc

Frigarui_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.