Frigarui crocante pe gratar

Printeaza

Frigarui crocante pe gratar din: zucchini, salam, ardei, rosii, ulei, masline, otet, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui crocante pe gratar

  • 2 zucchini
  • salam
  • ardei
  • masline
  • rosii
  • ardei iute
  • 80 ml ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 lingură oţet balsamic
  • oregano uscat
  • sare şi piper negru

 

Mod de preparare:

Se taie rondele 2 zucchini.

Se înmoaie în apă şi se şterg 8 ţepuşe de bambus. Pe fiecare se înfige câte o felie de salam picant, 1 ardei iute, 1 bucată de dovlecel, 1 măslină, 1 roşie cherry, încă o măslină şi la final încă o roşie. Se încinge tigaia-gril.

Se face o vinegretă din 80 ml ulei de măsline, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 lingură oţet balsamic, oregano uscat, sare şi piper negru măcinat.

Frigăruile se asezonează cu această vinegretă şi se frig pe grătar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.