Frigarui cu ciuperci, vinete si rosii

Printeaza

Frigarui cu ciuperci, vinete si rosii din: ciuperci champignon mici, vanata, rosii, ardei gras rosu, sare.

Frigarui cu ciuperci, vinete si rosii

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon mici
  • 1 vânătă
  • 6 roşii mici
  • 1 ardei gras roşu
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli vânătă bine, o tai rondele, o dai cu sare şi o ţii la scurs aproximativ 10-15 minute. între timp, speli re­stul legumelor, le cureţi de cotoare, tai ardeiul felii, iar roşiile pe jumătate.

Speli ciupercile de resturile de pă­mânt şi le înfigi pe frigărui, alternând cu legume. Presari sare, aşezi pe grătarul încins şi laşi 2-3 minute pe fiecare parte. Serveşti calde.

Frigarui cu ciuperci, vinete si rosii

Frigarui cu ciuperci, vinete si rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.