Frigărui de carne tocată

Printeaza

O reteta de frigarui de carne tocata din: castravete, ceapa rosie, iaurt, ulei de masline, sare, piper, chifla, masline umplute cu ardei, patrunjel, usturoi, carne tocata mixta, ou si bulion.

Ingrediente:

  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 400 g iaurt degresat
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 chifla veche de-o zi
  • 50 g masline umplute cu ardei
  • 2 fire patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g carne tocata mixta
  • 1 ou
  • 1 lingurita bulion

 

Mod de preparare:

Se spală castraveţiii şi se rad. Se curăţă ceapa şi se toacă. Se amestecă ceapa şi castraveţii cu iaurt şi ulei, sare şi piper; se lasă să se întrepătrundă. Se înmoaie chifla. Se toacă măs­linele, pătrunjelul şi usturoiul; se frământă cu chifla stoarsă, car­ne tocată şi ou; se adaugă sare, piper şi bulion.

Se modelează biluţe din acest amestec şi se înfig pe ţepuşe de lemn; se frig pe grătar 8-10 min., întorcându-le pe toate feţele. Se condi­mentează iaurtul şi se serveşte drept garnitură.

Frigărui de carne tocată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.