Frigărui cu carne de miel

Printeaza

Se amesteca 1 pachet carne tocata de miel cu 1 ceapa rosie data prin razatoare, 1 catel de usturoi zdrobit, 1 praf de fulgi de chilli, 2 cuisoare macinate, ½ lingurita de chimion macinat si patrunjel tocat.

Se asezoneaza bine cu sare si piper, apoi se asaza pe frigarui in forma de carnati. Se ung cu ulei si se lasa pe gratar 10 minute, intorcand-le din cand an cand, pana cand se fac bine. Se servesc cu lipii si iaurt.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.