Friganele dulci

Printeaza

Friganele dulci din: franzela, lapte, oua, zahar, ulei.

Ingrediente:Friganele dulci

  • 1 franzelă veche de 2 zile
  • 1 cană cu lapte
  • 2 ouă
  • 4 linguri cu zahăr farin
  • 150 ml ulei

 

Mod de preparare:

Tăiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile în lapte dulce cald, le strângem în mână uşor ca să nu reţină laptele, le trecem prin ou bătirt şi le rumenim în ulei.

Scoatem frigănelele pe blat curat pe care am pus şerveţele, le lăsăm 5-10 minute să se răcească, le trecem pe farfurii şi le servim pudrate cu zahăr farin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.