Fricandou cu dovlecei

Printeaza

Fricandou cu dovlecei din: carne de vitel, foitaj, midii, raci, faina, unt, smantana, sare, piper, supa, cartofi, ceapa, dovlecei, zarzavat, vin, marar.

 

Ingrediente

  • 1,5 kg fricandou de viţel (capac, nucă, pulpă)
  • 12 coşuleţe coapte din foitaj
  • 20 de midii
  • 30 g unt de raci (carne de raci, tocată, prăjită cu apă şi unt)
  • 1/2 lingură făină
  • 100 g unt
  • 1 lingură smântână
  • sare
  • piper
  • 1/4 l supă
  • 400 g cartofi
  • 3 fire de ceapă verde
  • 300 g dovlecei în floare
  • 100 g zarzavat
  • puţin vin roşu
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Frigeţi carnea cu unt, sare, piper, ceapa şi pătrunjelul tăiat, vin şi faceţi sosul.

Tăiaţi apoi carnea felii şi puneţi-o pe platou. Garnisiţi-o cu dovleceii tăiaţi, fierţi, sotaţi în unt, mărar tocat, cartofi sote, ceapă verde.

Din carnea de raci pregătiţi un sos cu unt şi smântână, omogenizaţi şi umpleţi coşuleţele de foitaj.

Stropiţi cu puţin sos friptura, iar restul aduceţi-l la masă în sosieră.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.