Frappe de ciocolata si ardei iute

Printeaza

O reteta de frappe de ciocolata si ardei iute din: inghetata de ciocolata, alune de padure, ardie iute si lapte.

Ingrediente:Frappe de ciocolata si ardei iute

  • 200 g inghetata de ciocolata
  • 10 alune de padure curatate
  • 1/2 ardei iute rosu proaspat
  • 100 ml lapte integral proaspat

pentru decor:

  • alune de padure curatate

 

Mod de preparare:

Incălzeşte jumătate din cantitatea de lapte împreună cu ardeiul iute tăiat bucăţele şi lasă-l să se infuzeze 1 oră. Filtrează laptele şi toarnă-l într-o formă pentru făcut cuburi de gheaţă, apoi pune-l în congelator.

Cand a îngheţat, sparge cuburile şi pune-le în vasul blenderului împreună cu îngheţata şi laptele rămas. Adaugă câteva alune şi mixează ingredientele pană când obţii o compoziţie cremoasă.

Toarnă băutura în paha­re, decoreaz-o cu alune de pădure tăiate feliuţe şi serveşte-o imediat.

Frappe de ciocolata si ardei iute

Frappe de ciocolata si ardei iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.