Fondue de ciocolata cu suc de portocale

Printeaza

Fondue de ciocolata cu suc de portocale din: ciocolată cu lapte, lapte condensat, suc de portocale, Cointreau.

Fondue_de_ciocolata_cu_suc_de_portocale

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată cu lapte
  • 6 linguri lapte condensat
  • 2 linguri suc de portocale
  • 1 linguri Cointreau

 

Mod de preparare:

Se rupe ciocolata bucăţi şi se lasă să se topească în lapte condensat, la foc moale. Se înglobează sucul de portoca­le şi lichiorul.

Intr-un bol se aşază rulouri de napo­litane, marhsmallows (bezele moi) şi fructe. Fructele se înfig pe ţepuşe de fondue şi se plonjează în ciocolată.

Fondue de ciocolata cu suc de portocale

Fondue_de_ciocolata_cu_suc_de_portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.