Fondant cu ciocolata

Printeaza

Fondant cu ciocolata din: ciocolata, zahar de mesteacan, mascarpone, esenta de vanilie, oua, maizena, ulei.

Ingrediente:Fondant cu ciocolata

  • 200 g ciocolată 70%
  • 75 g zahăr de mesteacăn
  • 150 g mascarpone
  • 1/2 linguriţe esenţă de vanilie
  • 3 ouă
  • 20 g maizena
  • ulei pentru formă

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C). Topiţi ciocolata împreună cu mascarpone la foc foarte mic. Luaţi de pe foc şi adăugaţi zahărul şi esenţa de vanilie, apoi ouăle unul câte unul şi, în sfârsit, maizena.

Turnaţi într-o formă mică de chec unsă si coaceti aproximativ 20 minute. Lăsaţi să se răcească: fondantul se întăreşte uşor răcindu-se.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.