Foitaj cu crema de peste

Printeaza

Foitaj cu crema de peste din: foitaj, ton, oua, unt, ceapa, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Foitaj_cu_crema_de_peste

  • 400 g aluat foitaj
  • 2 conserve ton
  • 1 ou
  • 2 ouă fierte
  • 100 g unt
  • 1 ceapă mică
  • 1 linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul foitaj se întinde, se decupează cerculeţe rotunde. Cercurile se împart în trei, o parte rămân întregi, celelalte două părţi se decupează în mijloc.

Se ung cu ou şi se suprapun câte un cerc întreg şi două cercuri decupate, pentru a se forma coşuleţe. Se coc 10 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.

Se strecoară conservele de peşte, se pun în blender împreună cu ouăle fierte, ceapa, untul şi muştarul şi se mixeză o cremă omogenă.

Se asezonează cu sare, piper şi zeamă de lămâie şi se umplu coşuleţele răcite. Se servesc ca atare sau pe platouri reci.

Foitaj cu crema de peste

Foitaj_cu_crema_de_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.