Foitaj cu carne

Printeaza

Foitaj cu carne din: foitaj, carne tocata de porc, carne tocata de vita, pesmet, cimbru, sare, piper, usturoi, ou.

Ingrediente:Foitaj_cu_carne

  • 1 pachet foitaj
  • 500 g carne tocata de porc
  • 500 g carne tocata de vita
  • 6 linguri pesmet
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Amesteci într-un bol carnea, pesmetul, usturoiul, sarea şi condimentele. Intinzi foile, dezgheţate în prealabil.

Iei din compoziţia de carne cât e necesar ca să rulezi şi să formezi un cârnat de la un capăt la altul al foii.

Il pui aproape de margine, ast­fel încât foaia să „îmbrace” câmatul. Continui aşa până ţi se termi­nă compoziţia cu carne.

Porţionezi ruloul obţinut. Ungi cu apă capete­le şi le lipeşti bine. Pateurile astfel formate le aşezi pe o tavă tapetată.

Baţi oul şi ungi fiecare bucată. Le bagi la cuptor 30 de minute sau până devin uşor arămii. Le poţi ser­vi calde sau reci.

Foitaj cu carne

Foitaj_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.