Foi de marţipan cu cremă de caise

Printeaza

Foi de marţipan cu cremă de caise din: migdale, miere, albusuri, caise si unt.

Ingrediente:

  • 500 g migdale macinate
  • 2 linguri miere
  • 2 albusuri
  • 500 g caise uscate
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Bateţi albuşurile spumă şi amestecati-le cu făina de migdale şi cu mierea pentru a obţine o pastă din care întindeţi două foi egale ca dimensiune (aproxi­mativ, 20x25cm).

Lăsati-le în repaus cât timp treceţi caisele prin maşina de tocat.

Amestecaţi pasta de caise cu unt pentru a o subţia puţin apoi întindeţi-o pe o foaie şi acoperiţi cu cea de-a doua.

Presaţi puţin pentru a se aranja crema de caise, apoi lăsati prăjitu­ra la rece pentru câteva ore înainte de tăiere.

Foi de marţipan cu cremă de caise

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Minitort cu crema de caise

Martipan cu scortisoara

Martipan cu scortisoara din: miere, zahar, faina, oua, scortisoara, praf de copt, nuca, unt. Ingrediente: 500 g miere 500 g zahăr 1 kg făină sare 4 ouă 1 linguriţă cu scorţişoară şi cuişoare pulbere 1 pachet praf de copt 250 g nucă coajă rasă de lămâie şi portocală în amestec 1 linguriţă cu unt   […]

 

Tort de caise cu martipan

Tort de caise cu martipan

Tort de caise cu martipan din: fructe uscate, cirese, zahar pudra, vin, coniac, coaja de lamaie, suc de lamaie, coaja de portocale, suc de portocale, scortisoara, faina, unt, zahar brun, migdale, oua, sare, condimente, scortisoara, coniac, gem, suc de lamaie, martipan. Ingrediente: Pentru blat: 750 g amestec de fructe uscate 200 g cireșe 100 g zahar […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.