Focaccia de casa cu legume

Printeaza

Focaccia de casa cu legume din: faina, drojdie, miere, ulei, sare, ceapa, ardei, rosii, usturoi.

Ingrediente:Focaccia de casa cu legume

  • 400 g făină
  • 250 ml apă călduţă
  • 2 linguri drojdie uscata
  • 2 linguri miere
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă sare
  • 2 linguriţe oţet balsamic
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 1/2 vânătă
  • 2 roşii
  • 3 căţei usturoi
  • o linguriţă cimbru
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele pentru aluat în afară de apă şi sare. Apoi se adaugă apa călduţă, se amestecă şi apoi se pune sare. Se amestecă bine din nou şi se lasă la crescut o oră.

Intre timp, se taie legumele, se pun într-un bol cu ulei, cimbru, usturoiul pisat, sare şi piper. Se lasă 30 de minute. Aluatul se întinde, se transferă într-o tavă de cuptor şi se unge cu oţetul balsamic.

Se pun legumele şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.