Floricele cu parmezan şi muştar

Printeaza

Floricele cu parmezan şi muştar din: porumb de floricele, ulei de floarea soarelui, mustar de dijon, sare grunjoasa si parmezan.

Ingrediente:Floricele_cu_mustar_si_parmezan

  • 2×100 g porumb de floricele
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 60 g parmezan, razuit

 

Mod de preparare:

1 încinge cuptorul la semnul 5/190 C. Prepară floricelele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi lasă să se răcească, într-un bol mare amestecă muştarul, uleiul şi sarea şi unge cât poţi de bine bolul. Adaugă floricelele şi amestecă pentru a se unge uniform.

Aşază-le pe tava de copt tapetată cu hârtie şi presară parmezanul. Amestecă din nou şi dă la cuptor 10-12 min până când se rumenesc. Serveşte reci.

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu am incercat niciodata asa ceva 🙂

  2. ce idee buna, nu ma gandeam 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.