Flori de mar

Printeaza

O reteta delicioasa de flori de mar din: aluat de foitaj, mere, unt, zahar brun, scortisoara si zeama de lamaie.

Ingrediente:Flori de mar

  • 1 pachet cu aluat de foitaj
  • 3 mere
  • 100 g unt
  • 50 g zahar brun
  • 1 lingurita cu scortisoara
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă untul până iese toată apa. Adaugă scorţişoara şi zahărul brun. Aşază pe masa de lucru foaia de aluat, întinde crema de unt cu scorţişoară şi lasă câteva minute.

Separat, taie merele în felii subţiri. Stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie. Din aluat, taie fâşii late de 2 cm, formează din ele cercuri şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

In mijlocul fiecărui cerc, pune felii de măr, în aşa fel încât să obţii o floare. Lasă la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.

Flori de mar

Flori de mar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.