Flori de dovlecel pane

Printeaza

Flori de dovlecel pane din: dovlecei, branza, oua, sare, ulei.

Ingrediente:Flori_de_dovlecel_pane

  • 10 flori de dovlecel
  • 10 linguri cu brânză de casă sau orice altă brânză
  • 2 ouă
  • sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fiecare floare de dovlecel o umpli cu câte o lingură de brânză, în care poţi să adaugi (opţional) mărar tocat fin.

Răsuceşti puţin colţurile florii (toate la un loc) şi apeşi spre interior, pentru ca brânza să nu iasă în momentul prăjirii. După aceea, le aplatizezi puţin şi le treci prin ou bătut (în care poţi adăuga condimentele dorite), apoi le prăjeşti foarte puţin în ulei încins.

Mai poţi folosi şi brânză dulce, cu stafide sau fără. In acest caz, după prăjire, pudrezi din belsug cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.

 

Flori de dovlecel pane

Flori_de_dovlecel_pane

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.