Fleică de porc împănată la grătar

Printeaza

Fleică de porc împănată la grătar din: muschiuleti de porc, slanina, usturoi, malai, ulei si sare.

Ingrediente:Fleica_de_porc_împanata_la_gratar

  • 2 muschiuleti de porc (circa 1,5)
  • 250 g slanina
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 g malai
  • 50 ml ulei
  • 30 g sare

 

Mod de preparare:

Degresezi fleica, o cureţi de pie­liţe, o speli şi o laşi să se zvânfe.

Cureţi usturoiul, iar slănina o tai fâşii, împănezi fleica cu usturo­iul şi slănina, o treci prin mălaiul cernut şi o frigi bine pe ambele părţi, pe grătarul încins şi uns cu slănină sau cu ulei.

Serveşti fleica alături de garnituri din legume sau paste făinoase.

Fleică de porc împănată la grătar

Fleica_de_porc_împanata_la_gratar

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ciuperci

Fleica de porc cu ciuperci din: fleica de porc, carnat, ciuperci, lapte, ou, patrunjel, chifle, ceapa, ulei, vegeta, sare, usturoi. Ingrediente: 800 g fleică de porc 1 fir cârnat afumat 350 g ciuperci 300 ml lapte 1 ou 1 legătură pătrunjel verde 2 chifle 1 ceapă 50 ml ulei vegeta sare usturoi   Mod de […]

Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto

Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto

Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto din: fleica de porc, usturoi, salvie, unt, ceapa, prune, mar, vin de Porto, zahar brun, otet. Ingrediente: 1,25 g fleică de porc cu os 6 căţei de usturoi, curăţaţi şi tocaţi 12 frunze de salvie, tocate un cub mare de unt 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Fleica asta … de mare angajament, mai ales acum cand sunt la cura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.