Fitofag cu sos de muştar

Printeaza

Fitofag cu sos de muştar din: medalioane de fitofag, smantana, mustar, fenicul, salata verde, stafide, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, marar, lamaie, vin alb, frunza de dafin, mustar boabe, galbenus.

Ingrediente:

  • 8 medalioane de fitofag
  • 220 ml smântână
  • 3 linguri de muştar
  • un fenicul
  • salată verde
  • 50 g stafide
  • 100 g roşii cherry
  • ulei de măsline
  • sare, piper
  • mărar
  • o lămâie
  • 250 ml vin alb
  • o frunză de dafin
  • muştar boabe
  • un gălbenuş

 

 

Mod de preparare:

Medalioanele de peşte se spală şi se aşază îmtr-o tavă.

Se toarnă puţin ulei de măsline, se adaugă frunza de dafin, bcoabele de de muştar şi feliile de lărmâie.

Se toarnă vinul alb, se adaugă feniculul feliat, se ccondimentează şi se introduce în cuptor.

Se coace la foc mediiiu timp de 25-30 de minute, în funcţie de cât de groase sunt medalioanele.

Intr-un ibric se pun la biain-marie gălbenuşul, două linguri de ulei şi smântână.

Se lasă să fiarbă gălbenuşul, uleiul şi smântână timp de cinci minute, apoi se ia ibricul de pe foc şi se adaugă muştarul.

Se amestecă bine ca să nu se taie, apoi se pun stafidele.

Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să se răcească.

Se scot medalioanele din tavă, se toarnă sosul deasupra şi se servesc alături de salata verde şi feliile de roşii cherry, presărate cu mărar tocat.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Fitofag cu bacon

Fitofag cu bacon din: fitofag, ceapa, ardei, bacon, lamai, unt, cimbru, sare, piper, faina, unt, lapte, sare si zeama de lamaie. Ingrediente: 4 rondele fitofag (250 g fiecare) 1 ceapa 1 ardei galben mic 300 g bacon 2 lamai 100 g unt 2 crengute cimbru verde sare piper pentru sos: 1 lingura faina 1 lingura […]

 

Supa de peste cu telina, morcov si praz

Supa de peste cu telina, morcov si praz din: file de crap fitofag, boabe de piper, boabe de ienibahar, foi de dafin, albitură (rădăcină de pătrunjel sau păstârnac), ţelină verde, morcovi, rădăcină de ţelină, ceapa, praz, apă, ardei gras roşu, sare, piper, marar. Ingrediente:  500 g file de crap fitofag  6 boabe de piper  3 boabe de ienibahar  1 foaie mare de dafin  150 […]

 

retete

File de peşte cu sote din roşii şi ardei

File de peşte cu sote din roşii şi ardei din: file de peste, rosii, ardei gras, ceapa, patrunjel, coriandru, sare de mare si supa de legume.   Ingreddiente: 450 grame de file de peşte roşu, cod sau alt file de peşte cu carne slabă 1 cană de roşii tocate ½ cană de ardei gras verde, […]

File de peste cu susan

File de peste cu susan din: file de peste, oua, faina, susan. Ingrediente: 4 fileuri de peşte 150 g făină 4 ouă 200 g susan ulei   Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 4 fileuri de peşte. Se trec prin 150 g făină, prin 4 ouă bătute cu puţină sare şi apoi prin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • fitofag la cuptor cu sos de rosii

1 comentariu

  1. Foarte bun pestele cu sos de mustar. O combinatie inspirata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.