Fileuri de peste in haina de cartofi

Printeaza

Fileuri de peste in haina de cartofi din: cartofi, amidon, file de peste, sare, piper, galbenusuri, patrunjel, untdelemn.

Ingrediente:Fileuri de peste in haina de cartofi

  • 400 g cartofi rosii (nesfaramiciosi)
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 600 g fileuri de peste alb (cod, salau, merlucius)
  • sare
  • piper
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 4 linguri untdelemn

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala, se dau pe razatoarea mare. Se storc usor si se amesteca cu amidon.

Se spala fileurile de peste, se zvanta si se condimenteaza. Se amesteca galbenusurile cu patrunjelul tocat. Se da pestele mai intai prin ou, apoi se inveleste cu cartofii rasi.

Se prajeste 7 minute pe fiecare parte, in uleiul foarte bine incins.

Se serveste cu o salata de castraveti si rosii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.