File de peşte la cuptor cu smântână

Printeaza

O reteta de file de peste la cuptor cu smantana din: ciuperci, unt, file de peste, ulei, sare, piper, smantana, cascaval, usturoi, boia si praf de ardei iute.

Ingrediente:File de peşte la cuptor cu smântână

  • 150 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 800 g file de peste
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 200 ml smântână
  • 150 g cascaval ras
  • 2 căţei usturoi
  • boia
  • praf de ardei iute

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile și se taie felii. Se călesc într-o lingură de unt topit. Se spală si se porţionează pestele. Se condimentează cu sare si piper si se prăjeste în ulei pe ambele părţi. Se pun bucăţile de peste într-un vas termorezistent.

Se amestecă smântâna cu cascavalul ras, usturoiul zdrobit, boia, praful de ardei iute și sare. Se adaugă ciupercile călite. Amestecul se toarnă peste peste. Se dă vasul la cuptorul preîncălzit si se lasă 15 minute.

File de peşte la cuptor cu smântână

File de peşte la cuptor cu smântână

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.