File de peste cu capere

Printeaza

O reteta delicioasa de file de peste cu pesmet alb, fulgi de orez, ulei de masline, mustar, tarhon, capere, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:File de peste cu capere

  • 4 fileuri de peste
  • 40 g pesmet alb
  • 40g fulgi  de ovăz
  • 4 linguri de măsline
  • 2 linguriţe de muştar Dijon
  • 2 linguri de tarhon
  • 2 linguri de capere
  • sare
  • piper
  • feliute lămâie pentru ornare

 

Mod de preparare:

Fileul se presează cu un prosop  curat se  potriveşte de sare, piper, apoi se unge  cu muştarul Dijon, se aşază într-un vas termorezistent tapetat cu unt şi se introduce cuptorul încins în prealabil. Separat, se pre­pară un sos din ulei, pesmet, fulgi de ovăz, tarhon şi capere amestecate, puţină sare si piper şi se trec fileurile prin acest amestec.

Apoi se repun fileurile în vasul termorezistent, dându-se la cuptor, pentru circa 20 de minute. Peştele astfel preparat se serveşte cald, cu legume fierte şi cartofi natur, ornate cu feliuţe de lămâie.

File de peste cu capere

File de peste cu capere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.