File de pangasius cu cocos

Printeaza

File de pangasius cu cocos din: frunze de banan, varza, ardei iute, file de pangasius, pasta de curry, lapte de cocos, lamaie verde, sos de peste si ghimbir.

Ingrediente:

  • 3 frunze de banan
  • 250 g varza alba
  • 1 ardei iute
  • 4 fileuri de pangasius ( 1 circa 180g)
  • 2 linguri pasta de curry rosu
  • 150 g lapte de cocos (conserva)
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 1 lingura suc de lamaie verde
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 lingura ghimbir ras

 

Mod de preparare:

Se spală şi se şterg frunzele de banan. Se taie două frunze în câte două pătrate (20 x 20 cm). Se curăţă varza şi se toacă. Se spală ardeiul iute, se taie jumătăţi şi se curăţă; se toacă. Se spală peştele, se şterge şi se aşază câte un file pe câte un pătrat de frunză.

Se amestecă pasta de curry cu varză, lapte şi fulgi de cocos, suc de lămâie, sos de peşte, ghimbir şi ardei; se repartizează peste fileurile de peşte. Se împachetează frunzele şi se leagă pachetele cu aţă. Sita dispozitivului de fiert cu aburi se tapetează cu cea de-a treia frunză de banan şi se aşază înăuntru pacheţelele.

Se dă în clocot puţină apă într-o oală şi deasupra se aşază sita; se lasă pacheţelele să fiarbă astfel, înăbuşit, 10-12 minute.

File de pangasius cu cocos

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bun, bun fileul de pangasius

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.