File de vita umplut cu sunca, rosii si slanina

Printeaza

File de vita umplut cu sunca, rosii si slanina din: ceapă, sare, usutroi, unt, sau margarina, slănină, ulei, boabe de piper verde, gorgonzola, şuncă de Parma, file de vită, rosii, bulion de carne, timion sfărâmat, piper negru, zeamă de lămâie.

File_de_vita_umplut_cu_sunca_rosii_si_slanina

Ingrediente:

  • 70 g şuncă de Parma felii
  • 400 g file de vită
  • 70 g gorgonzola
  • 1 lingurita boabe de piper verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g slănină
  • 2 linguri unt sau margarină
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • 1 ceapă
  • 4 roşii
  • 1/8 l bulion de carne
  • 1 lingura timion sfărâmat
  • piper negru
  • 2 linguri zeamă de lămâie

 

 

Mod de preparare:

Se înfierbântă cuptorul la 220 C. Fileul se secţionează pe lungime, fiecare, bucată din cele două care s-au obţinut se acoperă cu şuncă, caşcaval şi boabe de piper.

Se pun din nou una peste cealaltă şi se leagă sub formă de ruladă.

Carnea se prăjeşte puternic in ulei jur-împrejur şi se lasă să se pătrundă în cuptorul încins 1/2 oră.

Intre timp se taie slănina cubuleţe şi se lasă în grăsime. Se freacă cu sare căţeii de usturoi şi se toacă ceapa. Ambele se prăjesc în grăsimea cu slănină până devin sticloase.

Se curăţă roşiile de pieliţe, se taie cubuleţe şi împreună cu bulionul se pun peste ceapă.

Se drege cu timion, sare, piper şi zeamă de lămâie. Se taie carnea felii, se piperează şi se serveşte cu sos.

 

File de vita umplut cu sunca, rosii si slanina

File_de_vita_umplut_cu_sunca_rosii_si_slanina

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

File de vită cu smochine

File de vita cu legume sote

File de vita cu legume sote din: file de vita, vin, lamaie, ulei, usturoi, piper, praz, morcovi, ciuperci, unt, sare. Ingrediente: 600 g file de vită 650 ml supă de carne 2 lin­guri vin 2 linguri zeamă de lămâie 2 linguri ulei piper alb 3 căţei de usturoi 2 fire de praz 4 mor­covi 200 […]

File de vită cu smochine

File de vita in stil rusesc

File de vita in stil rusesc din: muschiulet, ceapa, ciuperci, castraveti, sfecla, ulei, piper, zahar, capere, smantana. Ingrediente: 800 g muşchiuleţ 2 cepe roşii 500 g ciuperci 100 g castraveţi în oţet 4 linguri sfeclă roşie dată pe râzătoare 3 linguri ulei puţin piper 1 linguriţă zahăr 2 linguri capere 4 linguri smântână   Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.