File de ton cu ardei iute

Printeaza

File de ton cu ardei iute din: file de ton, apa, ardei iute, lamaie, ulei de nuci, ulei de susan, sare de mare si radacina de telina.

Ingrediente:File_de_ton_cu_ardei_iute

  • 500 g file de ton
  • 100 ml apă
  • 50 g ardei iute galben şi roşu
  • o lămâie
  • o lingură ulei de nuci
  • o lingură ulei de susan
  • sare de mare grunjoasă
  • o rădăcină de telină

 

Mod de preparare:

Se taie ardeiul în cuburi foarte mici. Se amestecă apoi cu lămâia care a fost decojită în prealabil şi tăiată tot în cuburi mici.

Se toarnă uleiul de nuci şi uleiul de susan. Bucăţile de ton se taie în felii subţiri. Se dau prin sare de mare, apoi se introduc în apa care docoteşte alături de felii de telină.

Se scot imediat, se să­rează din nou şi peste ele se toar­nă amestecul cu ardei iute.

File de ton cu ardei iute

File_de_ton_cu_ardei_iute

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Arata cam ciudat fileul de ton

  2. E subtire ca o zi de vaa fileul asta :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.