File de pui in crusta de fulgi de porumb
PrinteazaFile de pui in crusta de fulgi de porumb din: piept de pui, piper cayenne, faina, oua, fulgi de porumb, cartofi, legume.
- 4 file-uri de piept de pui
- piper cayenne
- 50 g făină
- 2 ouă
- 500 g fulgi de porumb zdrobiţi
- cartofi şi legume pentru a servi
Mod de preparare:
Taie file-urile de pui în jumătate, pe orizontală. Aplatizează-le uşor cu palma. Amestecă piperul cayenne cu făina şi dă carnea de pui prin acest amestec, apoi prin ou şi prin fulgii de porumb.
Ai grijă ca puiul să fie învelit uniform. Pune carnea de pui pe o foaie de copt, într-o tavă şi coace în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 20 de minute sau până când puiul este gata.
Serveşte cu legume şi cartofi.
File de pui in crusta de fulgi de porumb
Pofta buna!