File de porc la cuptor

Printeaza

File de porc la cuptor din: file de porc, rozmarin, usturoi, cuisoare, supa, ulei de masline, sare si piper.

File_de_porc_cu_rubarba

 

Ingrediente:

  • 1 kg file de porc
  • 1 rămurică de rozmarin
  • 3 căţei mari de usturoi
  • 3-4 cuişoare
  • supă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zdrobiţi usturoiul, tocaţi fin rozmarinul, condimentaţi fileul cu acestea, apoi cu sare şi piper după gust.

Legaţi fileul care a fost subţiat, umplut cu aceste condimente, apoi rulat şi legat cu aţă specială de bucătărie.

Puneţi carnea astfel pregătită, într-o tavă, cu ulei, la cuptor fierbinte. Intoarceţi-o des pentru a se rumeni pe toate feţele.

Carnea trebuie să rămână fragedă şi albă. Pentru aceasta, dacă devine prea uscată, adăugaţi câte un polonic cu supă fierbinte.

Când fileul este frumos aurit, dezlegaţi aţa, tăiaţi-l în felii şi puneţi-le pe platoul cald.

 

 

File de porc la cuptor

File_de_porc_cu_rubarba

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.